Σε απευθείας σύνδεση αγορά περίπτωσης καροτσακιών της Κίνας

Υψηλός - ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία, λογική τιμή.

Αρχική Σελίδα

China Trolley Case Online Marketplace Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα China Trolley Case Online Marketplace Πιστοποιήσεις
Κίνα China Trolley Case Online Marketplace Πιστοποιήσεις
Αυτό είναι μια φανταστική πλατφόρμα πρόσβασης, διακριτική υπηρεσία και ένα προϊόν καλής ποιότητας.

—— Philip

Η ποιότητα και η υπηρεσία είναι υψηλές, ο χρόνος παράδοσης είναι ακριβής κάθε φορά.

—— Ρωσικό Seles

Καλά προϊόντα, καλή υπηρεσία, καλή πλατφόρμα πρόσβασης!

—— Michael

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

   

  China Trolley Case Online Marketplace γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Η Co. METAL FOSHAN DEYUAN, ΕΠΕ, καθιερώθηκε στην πόλη Foshan, επαρχία Γκουαγκντόνγκ το 2005, μετά από 10 έτη προσπάθειας και ανάπτυξη, αυτή τη στιγμή έχουμε γίνει ένας από τον κύριους κατασκευαστή σχεδιαγράμματος αλουμινίου και τον προμηθευτή για τη μεγαλύτερη κλίμακα παραγωγής της, πιό προηγμένος εξοπλισμός στην Κίνα. Επιπλέον, έχουμε απολαύσει την υψηλή φήμη στην αγορά σχεδιαγράμματος εξώθησης αλουμινίου διεθνώς.

   

   

  Υποβολή σε ανοδική οξείδωση
  Έχουμε 3 γραμμές υποβολής σε ανοδική οξείδωση και ηλεκτροφόρησης για το σχεδιάγραμμα, μέγιστο μήκος 7500 χιλ. Μετά από την υποβολή σε ανοδική οξείδωση, το σχεδιάγραμμα καλύπτεται με ένα στρώμα οξειδίων, το στρώμα οξειδίων χαρακτηρίζεται με τη μεγάλη σκληρότητα, την ελκυστική αντίσταση εμφάνισης και διάβρωσης και τη μόνωση.

 • OEM / ODM

  Έχουμε 3 γραμμές υποβολής σε ανοδική οξείδωση και ηλεκτροφόρησης για το σχεδιάγραμμα, μέγιστο μήκος 7500 χιλ. Το σχεδιάγραμμα προσφέρεται με πολλά είδη χρωμάτων, το αποτέλεσμα είναι ανθεκτικό, υψηλός - η ποιότητα και ελκυστικός τελειώνει. Το επίστρωμα δεν θα εξατμίσει, δεν θα οξειδώσει ή θα μολύνει το περιβάλλον, έτσι είναι καλό για την εσωτερική ή υπαίθρια διακόσμηση.

 • Ε & Α

  Η Co. METAL FOSHAN DEYUAN, ΕΠΕ, καθιερώθηκε στην πόλη Foshan, επαρχία Γκουαγκντόνγκ το 2005, μετά από 10 έτη προσπάθειας και ανάπτυξη, προς το παρόν έχουμε γίνει ένας από τον κύριους κατασκευαστή σχεδιαγράμματος αλουμινίου και τον προμηθευτή για τη μεγαλύτερη κλίμακα παραγωγής της, πιό προηγμένος εξοπλισμός στην Κίνα. Επιπλέον, έχουμε απολαύσει την υψηλή φήμη στην αγορά σχεδιαγράμματος εξώθησης αλουμινίου διεθνώς.

Στοιχεία επικοινωνίας
China Trolley Case Online Marketplace

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Roni

Φαξ: 86-10-7777777-7777

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)